Res i dryckens tecken

Vi kan nog alla vara överens som att resandet är en av livets goda ting. Att även drycken tillhör denna kategorin hoppas jag att ni också håller med om. För nu är det äntligen dags för den årliga resan i dryckens tecken. Flygbiljetter är och tjusiga hotellrum är bokade i vår ära, och imorgon bär det av på detta härliga dekadenta äventyr vi så länge längtat till.

Resan styr vi mot medelhavets sköna briser och vi landar i Italien vid lunchtid imorgon för att vara exakt. Målet med denna härliga resa är att upptäcka så många vingårdar och viner så möjligt. Men vi ska inte bara vara i Italien, för bara några dagar efter det att vi landat så styr vi kosan mot Frankrike, för att där se vad som finns att erbjudas. Jag är dock övertygad om att vi inte kommer att bli ett dugg besvikna, då Frankrike är ”the land of wine” om ni försår vad jag menar.

Efter tiden i Frankrike,  beger vi oss söderut till Spanien där vi vill upptäcke de spanska vinerna och se vad de har att erbjuda. Förhoppningsvis blir det lite Sangria och en och annan Paella. Så man kan utan tvekan påstå att dettta blir en resa i både vinet och dryckens tecken.

Tillhör kategorin: Resa.