Handla sprit på nätet

Det råder ingen som helst tvekan om att vi människor, och framförallt vi svenskar, gillar att konsumera alkohol. Och visst, det är vi självklart inte ensamma om i världen, men det finns något särskilt med svenskarna och deras förkärlek till alkoholen.  Att köpa sprit är nästintill veckans höjdpunkt, och kan vi så bunkrar vi gärna upp med ett litet förråd där hemma. Allting för att vara redo när suget sätter in.

Men i samband med detta så finns det en sak de flesta svenskarna våndas över, nämligen att gå till systemet. Och inte är det tanken på att handla alkohol som får oss att våndas, utan snarare tanken på att behöva trängas med alla andra törstiga svennebananer. Tack och lov har det flesta lärt sig genom åren vilken som är den sämsta och den bästa tiden att besöka systemet. Att till exempel gå en fredagskväll efter jobbet först¨r vi alla skulle vara gränsen till självmord.

Som tur är så har den tekniska utvecklingen tillsammans med internet, gjort det möjligt för dom som är extra törstiga att handla sin alkohol på nätet. Eller ska man kanske snarare säga, till dem som gärna undviker systembolaget och alla dessa köer. För visst är det just köerna som vi svenskar ogillar så starkt? Och kanske är det också just därför som vi svenskar gärna och ofta tränger oss så fort vi får chansen? Oavsett vad så borde fler handla sin alkohol på nätet. Det är både smidigare och roligare än att stångas på systemet.