Beach 2010 med GI metoden

Då var det snart dags igen för Beach 2010 säsongen och det är att dags att börja ta formen på allvar. För som vi säkert alla vet så är det snart april, och innan vi vet ordet av så står vi där mitt på stranden i juni månad. Förhoppningsvis så står vi där ytterst förberedda och med ett gott samvete.

Men till alla er som redan nu börjar få lite panik över att ni ännu inte börjat komma i form, ta det bara lugnt. För faktum är att det fortfarande finns tid för att se snygg ut i den där bikinin ni så länge drömt om.  Se bara till att bestämma dig för att nå ditt mål, så är du i alla fall ett steg närmare den där kroppen. Gå in på nätet och ladda ner massa goda GI recept och börja göra en matlista för varje vecka framöver.

Det viktigaste är helt enkelt att du börjar motionera ordentligt, men att du också ser till att äta efter just GI metoden. Faktum är nämligen att denna metod är den enda som kommer att tillåta dig att äta dig ner i vikt. Det lära låta dubbelbottnat, men prova själv så får du se. Att äta GI mat gör under för din figur, särskilt om du väljer att kombinera detta med motion.

Så alla ni soffpotatisar där ute, ge inte upp! Det finns hopp för er också.